1 Mayıs 2012 Salı

Ukrayna'da Sınavsız Üniversite-Odessa'da Sınavsız Üniversite


Ukrayna üniversitelerinde eğitim almak isteyenler sınavsız istedikleri bölümü okuma imkanına sahiptir.Ukrayna'da lisans eğitimi almak için sadece lise diploması yeterlidir.Ukrayna'da yüksek lisans için üniversite diploması gerekmektedir.Herhangi bir sınav şartı ve puan şartı aranmaksızın istediğiniz bölümü okuma fırsatı yakalayabilirsiniz.
Ukrayna'nın köklü üniversitelere sahip olması, yaşam koşullarının ekonomik olması, yeni bir dil öğrenme fırsatını sunması ve üniversite ücretlerinin Türkiye'ye kıyasalandığında çok düşük olması ukrayna üniversitelerini cazibeli hale getirmektedir.Ukrayna üniversitelerinin birçoğu Avrupa Üniversiteler Birliği üyesidir.Bu sebeple aldığınız diplomalar tüm Avrupada geçerlidir.
Sınavdan düşük aldım,puanım yetmiyor, istediğim bölümü okuyamiyorum gibi düşüncelere son.Ukrayna'nın en gözde üniversitelerinde çok uygun fiyatlarla sadece lise diplomasıyla okuyabileceğiniz bölümlerden bazıları:
-Tıp
-Diş Hekimliği
-Eczacılık
-Bilgisayar Mühendisliği
-Makina Mühendisliği
-İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık
-Elektrik-Elektronik Mühendisliği
-Yazılım Mühendisliği
-Kaptanlık
-Gemi Mühendisliği
-İngilizce,Almanca,Fransızca Öğretmenliği
-Tercümanlık
-Gazetecilik ve Reklamcılık
-Uluslararası Ekonomi
-Rus Dili ve Edebiyatı
-Astronomi ve Uzay Bilimleri
-Moleküler Biyoloji ve Genetik
Sizde Ukraynada eğitim almayı düşünüyorsanız bize danışmadan asla karar vermeyiniz.Tecrübeli danışmanlarımız sayesinde üniversitelerin şartları, bölümleri, fiyatları ve fotoğraflarına kadar her türlü bilgiyi temsilcilermizden öğrenebilirsiniz.


Referanslarımız İçin TIKLAYINIZ.



UKRAYNA TEMSİLCİSİ İLE GÖRÜŞMEK İÇİN;
Üniversite Temsilcisi ve Rehber
Özcan Atalay

İSTANBUL TAKSİM OFİS
GSM TEL:0553 242 30 56
Adres:İnönü Caddesi Hariciye Konağı Sok. Ozanhan No:9 K.3 Gümüşsuyu / Taksim / İstanbul
Tel: 0212 249 53 10
Faks:0212 292 39 28

İSTANBUL KADIKÖY OFİS
Adres:Halitağa Caddesi Vahap Bey Sokak No:29/4
 Kadıköy/İstanbul
Telefon: 0 216 411 11 55
GSM: 0 553 242 30 56
Fax: 0 216 418 11 39
E-mail: info@everestegitim.com

İZMİR OFİS
Adres:Kıbrıs Şehitleri Caddesi 1441 Sok. No:2 Kat:2 Daire:7
(Ekmekiçi Karşısı, Çağdaş Eczanesi Üst Katı)Alsancak/İzmir
Tel: 0232 441 97 55
Faks:0232 441 70 42

ANKARA OFİS
Adres: Tunalı Hilmi Caddesi No:70
Kat:5 Daire:28
Kavaklıdere/Ankara
Tel: 0312 466 63 66
Faks: 0312 466 63 65

ANTALYA OFİS
Adres:Haşim İşcan Mah. Recep Peker Cad. Üçkapılar Apt. No:2 D:9 Muratpaşa / ANTALYA
Tel:0242 248 96 66

BURSA OFİS

Adres:FSM Bulvarı Bulvar224 Sitesi C blok D 8 Nilüfer Bursa
Tel: 0224 451 58 51


KAYSERİ OFİS
Adres:Gevher Nesibe Mahallesi İstasyon Caddesi Başalp İş Merkezi Kat:4 No:8 Kocasinan
Tel: 0352 231 28 18
Faks:0352 231 28 18

KONYA OFİS
Adres:Abdülaziz Mah. Amber Reis Cad No 8/2 (Şatoform Yapı kredi Bankası karşısı) Meram/Konya
Tel: 0332 354 04 14
Faks:0332 354 04 14

SAMSUN OFİS
Adres:Hurriyet Mah. Süleymaniye Cad. (Ciftlik) Üçyol Apt No:43 K:4 D:14 İlkadim
Tel: 0850 227 52 55

UKRAYNA OFİS
Adres:Pushkinskaya 39
MSN DESTEK: egitimalmazamani@hotmail.com
Skype: egitimalmazamani
Ukrayna Tel:00380935006183
00380683038342

Etiketler: ukraynada sınavsız üniversite, odessada sınavsız üniversite, ukrayna üniversiteleri davetiyesi nasıl alınır, ukraynada eitim, odessada eğitim


Odessa'da Üniversite Eğitimi-Odessa'da Üniversite-Odessa'da Eğitim



LYS'yi Kazanamadım Diye Üzilmeyin! Sadece Lise Diploması ile İstediğiniz Bölümü Sınavsız ve Çok Ekonomik Fiyatlarla Okuyun.
Odessa üniversiteleri son yıllarda Türk öğrenciler tarafından çok tercih edilen üniversiler olmuştur.Odessa üniversiteleri Avrupa Birliği üniversitelerince denk kabul edilmekte ve Yök tarafından tanınmaktadır.
Yüksek kaliteli akademik potansiyel, çok ekonomik eğitim ve yaşam maliyetleriyle dünyaya açan Odessa'da eğitim almak gerçekten de çok cazip hale gelmiştir.Odessa'da hem eğitim, hem konaklama, hem de sosyal gider maliyetleri, ülkemizdeki ailelerin rahatlıkla karşılayabileceklerdeki seviyede olup, hatta birçok bölgemize kıyasla, Türkiye’den bile ekonomiktir.
Odessa Ukrayna'nın Turizm, Ticaret ve Öğrenci Kentidir
Odessa Ukraynın Avrupaya açılan kapısıdır.Ukraynanın en büyük limanına ev sahipliği yapmaktadır.Önemli bir deniz limanına sahip olması mühendislik, endüstriyel, gıda maddeleri işleme ve gemi inşaatı ile ülkenin endüstriyel kalbidir.Üniversiteleri, müzeleri ve tiyatroları ile ülkenin kültür merkezidir.
üniversite eğitimi almaya çekiyor.
Odessa'da Eğitim Almak Türkiye'den Bile Ekonomik!
Bu kadar kaliteli bir akademik potansiyeli çok ekonomik eğitim ve yaşam maliyetleriyle dünyaya açan Odessa'da eğitim almak gerçekten de çok caziptir.Odessa'da hem eğitim, hem konaklama, hem de sosyal gider maliyetleri, ülkemizdeki ailelerin rahatlıkla karşılayabileceklerdeki seviyede olup, hatta birçok bölgemize kıyasla, Türkiye'den bile ekonomiktir. Ukrayna'da üniversitelerin büyük bölümünde okul harcı ve yurt dahil toplam yıllık maliyet ortalama 1800 - 2600 USD arasındadır.
LYS Korkusuna Son!!! Sadece Lise Diploması ile Odessa Üniversilerinde İstediğiniz Bölümü Sınavsız Okuyabilirsiniz
Üniversite sınavını kazanamamaktan korkmanıza artık gerek yok.Öğrencilere Odessa üniversitelerinde istediğiniz bölümü okumanız için mükemmel bir destek veriyor.Odessa üniversite eğitimi için sınav şartı aranmıyor. İlk yıl hazırlık eğitiminin ardından istediğiniz üniversitede, dilediğiniz bölümü okuyabilecek, üniversite mezunu olmanın gururunu siz de yaşayabileceksiniz.
Odessada alınan üniversite diplomaları hem Avrupa Birliğinde hem de Türkiye'de tanınıyor! Diplomanıza YÖK denkiği alabilirsiniz.
Avrupa ülkelerinde üniversiteler arası tanınma, işbirliği ve öğrenci değişimini mümkün kılan Bologna anlaşmasını imzalayan ülkelerden biri olan Odessa'da alacağınız diplomalar tüm Avrupa'da geçerli. Bologna anlaşmasını Türkiye de imzaladığı için diplomanız Türkiye'de de geçerli olacaktır. Türkiye ve Ukrayna arasında gelişen ikili ilişkiler sonucunda YÖK Odessa üniversitelerini tanımakta ve diplomalarına denklik vermektedir.
Hem Üniversite Mezunu Olun Hem de Rusça Öğrenme Fırsatı Elde Edin
Odessa'da eğitiminizi dilerseniz Ukraynaca dilerseniz Rusça ya da İngilizce olarak alabilirsiniz. Özellikle günlük yaşamda birbirine çok yakın olan Rusça ve Ukrayna dilleri aktif olarak kullanıldığından, Ukrayna'da eğitim alan öğrenciler bu iki dile de hakim olarak mezun olmakta ve Türkiye'de bu özellikleri ile büyük avantaj elde etmektedirler.
Odessa Üniversitelerinde Eğitim Almak İstiyorsanız Bize Danışmadan Karar Vermeyiniz
OdessaÜniversitelerinde eğitim almak istiyorsanız temsil ettiğimiz üniversitelerin en detaylı bilgilerini size gönderelim gerisine siz karar verin.Birçok kurum ve kuruluş extra ücretler alarak öğrenciyi mağdur etmektedir.Heryıl onlarda mağdur edilen öğrencilerden biri olmayınız.Odessa üniversiteleri yurtların resimlerini ve fiyatlarını temsilcilerimizden temin edebilirsiniz.
Sevgili Öğrenciler bireysel analiz ve akademik tecrübelerimize dayanarak sizlere en uygun üniversiteyi ve bölümü seçmede yardımcı olabiliriz.

Ukrayna Üniversite Yurtları-Ukrayna'da Konaklama-Ukrayna'da Yurtlar

UKRAYNA ÜNİVERSİTELERİ YURTLARI
Her üniversitenin kendine ait yurtları mevcuttur.Konaklama karma sistemdir.İki tip yurt mevcuttur.
Birincisi ortak kullanımlı koridor sistemli yurtlar.Bu yurtlarda her katta mutfak,tuvalet ve banyo yer alır ve o katı kullanan öğrenciler yararlanır.Odalar 2-3 kişiliktir.Öğrenci istediği taktirde tek kalabilme şansı vardır.Ancak odadaki diğer öğrencininde ücretini ödemek zorunda kalır.Örn;Oda 2 kişilik ve kişi başı yıllık 450 USD öğrenci tek kalmak isterse diğer öğrencinin de ücreti olan 450 USD toplamda 900 USD ödeyip tek kalabilir.
İkinci yurt sistemi blok şekli.Her odada mevcut tuvalet ve banyo bulunmaktadır.Ancak mutfaklar yine ortak kullanımdadır.Oda temizliği öğrenciye aittir.Ancak mutfak ve koridor temizliği görevli kişiler tarafından yapılmaktadır.
Yurtlar eski olduğu için pek kullanışlı değildir.Ancak kendi kiraladığınız odada düzenleme hakkınıza sahipsiniz.Odanıza her türlü tamiri vs yapabilirsiniz.Ukraynada danışmanlarınız sizlerin odalarınız düzenlemeleriniz için gerekli yardımı yapacaktır.
Yurtlarda yemekhane mevcut değildir.Öğrenciler mutfakta yemeklerini yaptıktan sonra odalarında yiyebilirler.Mutfaklarda ocak ve lavabo bulunmaktadır.Gerekli malzemeleri alıp mutfakta yemek yapabilirsiniz.
Odalarda mevcut olan eşyalar:
-2 adet yatak
-2 adet sandalye
-2 adet masa
-2 adet eşya dolabı
-Perde
-Çarşaf,yastık ve battaniye öğrenci kayıt yaptırırken teslim edilir.
Öğrenciler bunun dışında odalarına istedikleri eşyayı alabilir.Buzdolabı,halı,mutfak malzemeleri vs.
Yurtlarda her odada internet mevcuttur.İnternete abone olduktan sonra size verilen şifre ile sınırsız internetin keyfini yaşabilirsiniz ve ayrıca internet çok ucuzdur.
Çamaşırhanesi olan yurtlarda öğrenciler düşük fiyatlarda yıkama imkanı bulabilirler.Çamaşırhane olmayan yurtlarda ise öğrenciler merkezde bulunan çamaşırhanelerde yıkatabilirler.
Gece saat 11 den sabah 6 ya kadar yurtlara giriş-çıkış yasaktır.Görevliler tarafından kapılar kilitlenir.
Ukrayna üniversitelerinde daha kaliteli hizmet almak mümkündür.Yabancı öğrenciler için özel yurtlar mevcuttur.Ancak özel yurtların aylık ücreti 100-125 dolar arasındadır.Özel yurtarda odalarda televizyon,buzdolabı,halı,yeni yataklar, yeni dolap,masa ve sandalyeler, her odada tuvalet ve banyo vardır.
UKRAYNA'DA EV KİRALAMA
Odessa'da herşey ucuz olmasına rağmen ev kiraları oldukça yüksektir.Bunun sebeplerinden bir tanesi yeterince ev olmaması ve halkın özellikle önemli bir geçim kaynağını oluşturması.Şehirde bulunan 22 üniversite sayesinde öğrenci kenti haline gelen Odessa'da öğrencilere karşı malesef ev kiraları fazla söylenmektedir.Ev kiraları en az 400 USD başlamaktadır.Şehire uzaklığına göre fiyatlar değişmektedir.Ancak öğrencilerin genelde tercih ettikleri şehir merkezine ve okula yakın olanlardır.Evler tamamen eşyalıdır.Ayrıca siz isteğinize göre eşya alabilirsiniz.Ancak temel olan Tv, Çamaşır Makinası,Buzdolabı,Yataklar,Oturma Grupları,Halı, Dolap vs hepsi mevcuttur.
Ev bulmak çok sıkıntılıdır.Genel olarak evler Makler denilen komisyoncular tarafından bulunmaktadır.Bu amaçla Maklar evin kirasının yarısını komisyon olarak istiyecektir.Ancak bu ev bulma parasıdır.Sonraki aylar normal kira ödemeye devam edersiniz.Elektrik,su ve doğal gaz son derecede ucuzdur.Bazı ev sahipleri  kiraların içinde bunlarıda istemektedir.Bu bir kolaylıktır.Çünkü siz bir daha uğraşmazsınız.Öğrenciler kendi aralarında anlaşıp eve çıkması durumunda kişi başı yakşaşık aylık 150-200 USD öderler.
UKRAYNA'DA ODA KİRALAMA
Odessa'da diğer bir konaklama şekli oda kiralamadır.Oda kiralama Makler ile bulunabilir.Ancak Makler bu iş için sizden para alıcaktır.Evin sadece bir odası size aittir.Aile yanı konaklamada denilebilinir.Diğer odada başkaları yaşar.Sadece dış kapı anahtarı ortaktır.Kendi odanızın anahtarı mevcuttur.Mutfak,banyo ve tuvalet ortak kullanım alanıdır.Uygun olduğundan dolayı öğrenciler oda kiralama tercih etmektedir.Oda kiralama 100 USD başlamaktadır.Ukrayna'na üniversitelerinde okumak isteyen öğrenciler için danışmanlarımız sizlere uygun bir aile seçip sizi eve yerleştirmektedir.


Referanslarımız İçin TIKLAYINIZ.



UKRAYNA TEMSİLCİSİ İLE GÖRÜŞMEK İÇİN;
Üniversite Temsilcisi ve Rehber
Özcan Atalay

İSTANBUL OFİS

Adres:Halitağa Caddesi Vahap Bey Sokak No:29/4
 Kadıköy/İstanbul
Telefon: 0 216 411 11 55
GSM: 0 553 242 30 56
Fax: 0 216 418 11 39
E-mail: info@everestegitim.com

UKRAYNA OFİS
MSN DESTEK: egitimalmazamani@hotmail.com
Skype: egitimalmazamani
Facebook: Egitim Rusça
Ukrayna Tel:00380935006183
00380668789155

ANTALYA OFİS
Metin Çeçen(Uzman Filolog): 0 505 646 34 34

Etiketler: ukrayna üniversiteleri yurtları, ukrayna üniversiteleri yurtlarında yaşam, odessa üniversiteleri yurtlar, ukraynada özel yurtlar, ukraynanın en güzel yurtları, ukraynada eğitim, odessada eğitim


Ukrayna eğitim