3 Ağustos 2012 Cuma

Yurtdışında Eğitim-Ukrayna'da Eğitim-Odessa'da Eğitim

UKRAYNA'NIN EN GÖZDE ÜNİVERSİTELERİNDE EVEREST EĞİTİM DANIŞMANLIK AYRICALIĞINI YAŞAYARAK OKUMAYA NE DERSİNİZ!!!

SADECE LİSE DİPLOMASI İLE İSTEDİĞİNİZ BÖLÜMÜ SINAVSIZ OKUMA İMKANI!!!

Üniversite eğitimi için son yıllarda oldukça popüler olan Ukrayna, ekonomik oluşuyla da dikkat çekmektedir. Popülerliğini her geçen gün arttıran Ukrayna üniversiteleri, Avrupa Birliği üniversitelerince denk olarak kabul edilmektedir.  Avrupa’dan sonra, Ukrayna’daki üniversitelerin eğitim kalitesiyle tanışan YÖK de, buradaki birçok üniversiteye denklik vermektedir. Doğu Avrupa’nın en önemli üniversitelerine ev sahipliği yapan ülkede, en popüler şehirlerden biri Kiev diğeri de Odessa’dır. 22 farklı üniversite seçeneği sunan Odessa şehri, üniversiteler ya da öğrenciler şehri olarak da bilinmektedir.

Avrupa ve Asya’da bulunan birçok üniversiteye göre oldukça ekonomik olan ülke, sosyal açıdan da oldukça avantajlıdır. Ülkede birçok öğrencinin yer alması, öğrenciler için kurulan kafe, restoran ve eğlence merkezlerinin de artmasını sağlamaktadır. Ukrayna’da eğitim şansı yakalamak isteyen öğrencilerin, üniversite sınavlarında baraj puanını elde etmeleri gerekmektedir.Ukrayna eğitim sistemi, dünya üzerindeki birçok eğitim sistemine göre oldukça kaliteli olduğundan, dünyanın birçok ülkesinden öğrenciye ev sahipliği yapmaktadır. Oldukça kaliteli bir akademik potansiyeli olan, Ukrayna eğitim şansı bir çok öğrenci için büyük bir avantajdır. Türkiye’deki birçok üniversiteye göre oldukça ekonomik ve kaliteli olan üniversiteler, Rusça, Ukraynaca ve İngilizce gibi yabancı dillerin öğrenimini de sağlamaktadır. Dünya pazarında önemli bir yere sahip olan Rus dilini öğrenebileceğiniz ülke, hem Türkiye’de hem de Avrupa Birliği ülkelerinde yavaş yavaş önem kazanmaya başlamıştır.

Ukrayna eğitim ve diplomalar, dünyanın birçok ülkesinde geçerli olduğundan, buradaki üniversitelerden mezun olan öğrenciler rahatlıkla iş bulmaktadır. İki hatta üç dili birden öğrenerek donanımlı hale gelen öğrenciler, Ukrayna’da üniversite okumanın avantajını yaşayacaklardır. Dünyanın birçok farklı bölgesinden gelen öğrencilere ev sahipliği yapan Ukrayna üniversiteleri, yabancı öğrencilere büyük önem vermektedir. Öğrencilere bir yıllık zorunlu hazırlık eğitimi sunan bu okullar, hazırlık sınıflarında dil eğitimlerinin yanı sıra öğrencinin seçmek istediği lisans programına uygun temel dersleri de vermektedir. Dünyanın birçok yerinden gelen profesör ve uzman eğitim görevlilerine ev sahipliği yapan okullarda eğitim görme şansı, Everest Eğitim Danışmanlığı tarafından takip edilmekte ve Türk öğrenciler bilgilendirilmektedir. Siz de üniversite hayatınızı Ukrayna’da yaşamak isterseniz, sizlere birçok konuda ücretsiz olarak yardımcı olacak Everest Eğitimin sunduğu fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

UKRAYNA TEMSİLCİSİ İLE GÖRÜŞMEK İÇİN;
Üniversite Temsilcisi ve Rehber
Özcan Atalay

İSTANBUL OFİS

Adres:Halitağa Caddesi Vahap Bey Sokak No:29/4
 Kadıköy/İstanbul
Telefon: 0 216 411 11 55
GSM: 0 553 242 30 56
Fax: 0 216 418 11 39
E-mail: info@everestegitim.com

UKRAYNA OFİS
MSN DESTEK: egitimalmazamani@hotmail.com
Skype: egitimalmazamani
Facebook: Egitim Rusça
Ukrayna Tel:00380935006183
00380668789155

ANTALYA OFİS
Metin Çeçen(Uzman Filolog): 0 505 646 34 34
Ukrayna eğitim