23 Nisan 2018 Pazartesi

Odessa Milli Politeknik Üniversitesi

ODESSA MİLLİ POLİTEKNİK ÜNİVERSİTESİ

1918 Yılında kurulan ve uzun yıllar boyunca kaliteli mühendisler yetiştiren Odessa Politeknik Üniversitesi kampüs alanında eğitim amaçlı 13 bina labaratuvar kütüphane ve 5 okuma salonu yer almaktadır.
Odessa Politeknik Üniversitesi Ukrayna ve Dünya bilim teknolojilerine ve ülke ekonomisine uzman yetiştirmeye yönelik önemli katkılar sağlamıştır.Üniversite mezunları Ukrayna'nın tüm bölgelerinde ve 90 dan fazla ülkede çalışabilmektedirler.
Varlığını yıllar boyu sürdüren ve Ukrayna'nın en önde gelen üniversitelerinden biri olan Odessa Politeknik Üniversitesi adeta bir eğitim ve bilim merkezi haline gelmiştir.Üniversite dünya çapında birçok bilim adamı yetiştirmiştir.54 bölümde toplam 15.000 öğrencinin eğitim aldığı Odessa Politeknik Üniversitesi günümüze kadar toplam 80.000 mezun vermiştir.
Yabancı öğrencilere çok önem veren üniversitede toplamda 600 yabancı öğrenci var olup günümüze kadar 91 ülkeden 6000 yabancı öğrenci mezun vermiştir.
Son dönemde özellikle hazırlık eğitimindeki başarısı ile Türk öğrenciler tarafından en çok tercih edilen üniversite haline gelen Odessa Politeknik Üniversitesin'de 250 ye yakın Türk hazırlık öğrencisi eğitim almaktadır.Konaklama konusunda Türkiye standartlarında yurt imkanı sunan Odessa Politeknik Üniversitesi Ukrayna'nın en iyi danışmanlık firması seçilen Everest Eğitim Danışmanlık ile anlaşma yaparak bu Üniversitenin Türkiye tek temsilcisi olmayı başarmıştır.

ODESSA POLİTEKNİK ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE RESMİ KAYIT MERKEZİ EVEREST EĞİTİM DANIŞMANLIK
www.everestegitim.com
Ukrayna eğitim